Sortida cultural a Lleida i Almacelles

L’Ateneu Terrassenc ha programat una sortida cultural a Lleida i Almacelles per els propers dies 17 i 18 d’octubre de 2015.

Visitarem, entre d’altres:

  • El Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal. El Museu ens mostra l’arquitectura i l’urbanisme al llarg del temps i de forma especial al segle XVIII. Al visualitzar les ciutats a vista d’ocell el museu permet fer una lectura de les ciutats diferent a la que es pot fer a peu de carrer.
  • El Museu Diocesà de Lleida, amb gairebé mil objectes, béns arqueològics, pintura, escultura, arts de l’objecte, tapissos, indumentària, mobiliari i numismàtica.
  • El Monestir medieval de Nostra Senyora dels Àngels d’Avinganya i el jaciment iber del Bovalar, o Bobalà, prop de Seròs.

El preu, a confirmar properament, inclou el desplaçament amb autocar, allotjament en hotel al centre de Lleida, entrades als museus, dossier informatiu i els àpats.

 

Per a més informació i reserves:

  • Dimarts, de 5 a 8 de la tarda, a l’Ateneu Terrassenc, Passeig del Vapor Gran, 39 B
  • Per telèfon: 679 648 023 (Sra. Margarita Grandia ), o 937 891 574 / 673 870 409 (Ateneu)
  • Al nostre web, o per correu electrònic: http://www.ateneuterrassenc.cat / info@ateneuterrassenc.cat

Activa’t per la Salut Mental posa en marxa sis Espais Situa’t més a Catalunya

IMG-20150227-WA0015-698x310El proper 15 de setembre entren en funcionament sis nous Espai Situa’t del projecte “Activa’t per la Salut Mental” a Igualada, Santa Coloma de Gramenet, Terres de l’Ebre (operarà a Tortosa i Amposta en dies alterns), Tarragona, Sant Boi de Llobregat i Vilanova i la Geltrú.

Aquests sis serveis completen…….Continua llegint →

La Federació signa un conveni de col·laboració amb BCN Salut Mental

La signatura del conveni va tenir lloc el 27 de juliol, i va anar a càrrec del president de BCN Salut Mental, Lluís Lalucat, el president Federació Salut Mental Catalunya, Xavier Trabado, i el gerent de la Federació, Carles Coarasa. L’objectiu de l’inici d’aquesta col·laboració és establir unes …….Continua llegint →

Sol del Solsonès celebra la VII Nit Literària i Musical de la Vall de Lord

nitliteraria2015-698x310El tradicional acte solidari organitzat per Sol del Solsonès es va celebrar el 29 d’agost i va estar ple de poesia, gimnàstica, música, humor i cant. La VII Nit Literària va comptar  amb la participació de públic de la Vall de Lord, les autoritats de…….Continua llegint →

Ens ha deixat en Francesc Oliver

FrancescOliver-800x553Lamentem comunicar-vos la mort de Francesc Olivé i Dinarès, president honorífic de l’Ateneu Terrassenc.

La cerimònia tindrà lloc  aquest dissabte, 22 d’agost, a les 11 del matí, al Temple del Cementiri Municipal de Terrassa (10 minuts abans, sortida del tanatori)

El 2014, l’Ateneu va retre …….Continua llegint →